نقد، بررسی و معرفی خودرو

معرفی میتسوبیشی ASX 2020 جدید

میتسوبیشی تا چند هفته‌ی دیگر از خودروی کاملاً به‌روز شده‌ی ASX کامپکت در نمایشگاه ژنو 2019 رونمایی خواهد کرد.

2020 mitsubishi asx 15
به یاد داشته باشید که ASX 2020 نسل جدید این شاسی‌بلند جمع‌وجور نیست بلکه یک فیس لیفت دیگر برای شاسی‌بلندی محسوب خواهد شد که در برخی بازارهای آسیایی با نام RVR و در آمریکای شمالی با نام اوت لندر اسپورت شناخته می‌شود.

2020 mitsubishi asx 27
البته فیس لیفت جدید این خودرو را می‌توان جامع‌ترین و مهم‌ترین به‌روزرسانی ASX از زمان عرضه در سال 2009 تاکنون دانست. این خودرو هم‌اکنون ظاهری مشابه جدیدترین محصولات میتسوبیشی همچون اکلیپس کراس را پیدا کرده است.

2020 mitsubishi asx 28

در نمای جلو شاهد به‌روزرسانی‌های چشمگیر و الهام گرفتن از طراحی سپر دینامیک خاص میتسوبیشی هستیم. در این بخش جلوپنجره‌ای گیرا، چراغ‌های جدید مشابه اکلیپس کراس، مه شکن‌های یکپارچه و متمایز، سپر جدید با فلاپ متفاوت و… هستیم.

2020 mitsubishi asx 30

در بخش عقب هم تغییرات اعمال شده شامل مواردی چون چراغ‌های LED و سپر با فلاپ جدید و در کل ظاهری خشن‌تر است. از دیگر به‌روزرسانی‌های ظاهری ASX 2020 می‌توان سه رنگ جدید قرمز، نارنجی و قهوه‌ای را نام برد.

2020 mitsubishi asx 4
داخل کابین هم سیستم اطلاعات سرگرمی بهبود یافته‌ی SDA بکار رفته که دارای صفحه لمسی بزرگ‌تر 8 اینچی می‌باشد. ناوبری تام تام در تریم های فول تر وجود داشته و برنامه‌ای ویژه برای بررسی میزان سوخت باقی مانده و یافتن نزدیک‌ترین پمپ‌بنزین‌ها تدارک دیده شده است.

2020 mitsubishi asx 13

2020 mitsubishi asx 17
این خودرو در اروپا با پیشرانه‌ی 4 سیلندر 2 لیتری بنزینی و گیربکس 5 سرعته دستی یا CVT با 6 سرعت شبیه سازی شده عرضه خواهد شد. فعلاً مشخصات پیشرانه‌ی یاد شده برای بازار اروپا اعلام نشده اما این قلب آهنین در برادر بزرگ‌تر قدرت 150 اسبی و گشتاور 195 نیوتون متری دارد.

این پیشرانه قبلاً در بازار آمریکا و روی اوت لندر اسپورت 2019 موجود بوده بنابراین به جرات می‌توان گفت مدل 2020 هم آن را حفظ خواهد کرد. انتظار می‌رود پیشرانه‌ی 2.4 لیتری 168 اسبی نسخه فول GT هم در مدل فیس لیفت شده حاضر باشد.

منبع

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *