مقایسه خودروها

جدال چینی ها;مقایسه هایما S7 توربو و جک S5 اتوماتیک

بازار گرم خودروهای چینی در ایران و رقابت داغ بین آنها درکلاس های مختلف خودرویی جریان دارد. نمونه ای از این رقابت داغ، دو خودرو هموطن چینی هستند که هردو با کد پسوند “S” نامگذاری شده اند، که این روزها رقابت هیجان انگیز و نزدیکی را در کلاس خودروهای کراس اوور بازار خودرو ایران ایجاد کرده اند. هر دو خودرو دارای پیشرانه های مجهز به سیستم توربوشارژ یا پرخوران می باشند و از نظر قابلیت های فنی، ایمنی و امکانات و آپشن های رفاهی در سطح بسیار نزدیکی به هم قرار می گیرند. در یک سو هایما S7 توربو اتوماتیک قرار دارد، خودرویی که در سال ۹۶ و پس ازعرضه ناموفق مدل تنفس طبیعی این خودرو، توسط شرکت ایران خودرو وارد بازار ایران شد.

در سمت مقابل خودروی جک S5 اتوماتیک قرار دارد، که از سال ۱۳۹۳ در بازار خودرو ایران حضور دارد و در صدر پرفروش ترین خودروهای کراس اوور بازار ایران قرار دارد.که به دلیل قابلیت های فنی، طراحی جوان پسند و امکانات و آپشن های مناسب طرفداران بسیاری را با خود همراه کرده است. با توجه به پارامترهای نزدیک دو خودرو هایما S7 توربو و جک S5 اتوماتیک، می خواهیم ببینیم انتخاب و خرید کدام یک از این دو خودرو مناسب تر است؟ کدام یک از دو خودرو نسبت به دیگری برتری دارد، هایما S7 توربو یا جک S5 اتوماتیک؟

مقایسه طراحی ، بلند قامتان خوش خط وخال!

طراحی داخلی جک S5

عرضه جک S5 اتوماتیک در بازار ایران هرچند مربوط به پنج سال گذشته می باشد و طراحی قدیمی تری را نسبت به خودرو هایما S7 توربو دارد، ولی به دلیل طراحی به روز و تا حدودی عامه پسند در زمان عرضه، تاکنون این خودرو جذابیت های خود را برای مشتریان حفظ کرده و همچنان پرفروش ترین کراس اوور چینی بازار خودرو ایران است.

طراحی خودرو هرچند الهام گرفته از محصولات هیوندای و به خصوص هیوندای IX35 می باشد، اما به دلیل هماهنگی طراحی در این خودرو در نماهای مختلف و استفاده از ابعاد مناسب در قسمت های مختلف جذابیت مناسبی را در نمای خارجی این خودرو شاهد هستیم. در مقابل خودرو هایما S7 توربو، خودرویی است که جدیداً توسط ایران خودرو عرضه شده و طراحی به روزتری را دارا می باشد. از طرفی شرکت هایما در طراحی خودرو S7 توربو سعی کرده تا با زبان طراحی خاص خود این محصول را به تولید برساند.

 با نگاه به طراحی ظاهری هایما S7 توربو اتوماتیک می توان مشاهده کرد که نسبت به مدل تنفس طبیعی آن تغییرات هرچند کوچک ولی جذابی را در بدنه خود تجربه کرده است که موجب بهتر شدن نمای خارجی خودرو و ارائه حس جذاب تری از آن شده است. هایما S7 توربو ابعاد بدنه ی بزرگتر، و ارتفاع بیشتری نسبت به جک S5 اتوماتیک دارد، که موجب می شود هایما S7 توربو در چشم خریداران بیشتر از جک S5 به یک خودروی کراس اوور نزدیک باشد.

طراحی داخلی هایما S7

همچنین در طراحی هایما S7 توربو از خطوط منحنی و مواج بیشتری استفاده شده و در طراحی چراغ های آن، از طرح های بزرگتر و شکیل تری بهره گرفته شده که ظاهری مناسب را از نمای خارجی این خودرو به عنوان یک کراس اوور تداعی می کند. با ورود به داخل کابین هر دو خودرو، مشاهده می کنیم که طراحان این خودروها، سعی در ارائه یک طراحی مدرن و کاربردی داشته‌اند .هر دو خودرو را در بخش طراحی داخلی می توان نزدیک به هم ارزیابی کرد و از لحاظ کیفیت متریال مورد استفاده نیز هر دو خودرو در سطح نسبتاً یکسانی قرار دارند. در این میان می توان هایما S7 توربو را به دلیل طراحی جدید تر اندکی به روز تر است خودرو جک S5 اتوماتیک ارزیابی کرد.

مقایسه فنی هایما S7 و جک S5

مقایسه جک S5 و هایما S7

 با مقایسه جک S5 اتوماتیک و هایما S7 توربو از لحاظ مشخصات فنی و قابلیت های حرکتی هر دو خودرو به واسطه استفاده از پیشرانه های توربوشارژ توانایی های تقریباً یکسانی را از خود نشان می دهند. جک S5 اتوماتیک دارای یک موتور ۲۰۰۰ سی سی توربو شارژ می باشد که توانایی تولید ۱۷۴ است بخار قدرت را دارد. جک S5  اتوماتیک قدرت تولیدی موتور را با استفاده از یک گیربکس ۶ سرعته دو کلاچه به چرخ های جلوی خودرو منتقل می کند.

در مقابل هایما S7 توربو از یک پیشرانه  مجهز به سیستم توربو شارژ با حجم ۱۸۰۰ سی سی بهره می برد که توانایی تولید ۱۷۰ اسب بخار قدرت را دارد. هایما S7به کمک یک گیربکس ۶ سرعته نیروی تولیدی پیشرانه خود را به چرخ‌های جلو منتقل می‌کند. هر چند حجم موتور هایما S7 توربو نسبت به جک S5 اتوماتیک کمتر می باشد، اما موتور این خودرو با افزایش بوست توربو، حجم کمتر موتور را جبران کرده و با موتور کوچک‌تر قدرت تولیدی در حدود جک S5 اتوماتیک را ایجاد می کند. در بحث هندلینگ و سیستم تعلیق، هر دو خودرو از سیستم فرمان ارگونومیک بهره می‌برند و سیستم های تعلیق هر دو خودرو نیز به خوبی عمل می‌کنند و راحتی مناسبی را به راننده و سرنشینان القا می کند.    

مدل خودرو

هایما S7 توربو

جک S5 اتوماتیک

پیشرانه

4سیلندر توربوشارژ

4 سیلندرتوربوشارژ

حجم موتور

1800 سی سی

2000 سی سی

حداکثر قدرت

170 اسب بخار

174 اسب بخار

حداکثر گشتاور

265 نیوتن‌متر

230 نیوتن‌متر

گیربکس

6 سرعته اتوماتیک

6 سرعته دو کلاچه اتوماتیک

مصرف سوخت (ترکیبی)

9.6 لیتر

7.8 لیتر

شتاب صفر تا 100

حدود 11.5 ثانیه

حدود 11 ثانیه

حداکثر سرعت

170 کیلومتر بر ساعت

180 کیلومتر بر ساعت

مقایسه آپشن های رفاهی جک S5 و هایما S7 ،رقابت در تجهیزات!

مقایسه جک S5 و هایما S7

 هر دو خودرو از طیف مناسبی از امکانات و آپشن های رفاهی و ایمنی بهره می برند که موجب شده با مقایسه هایما S7 توربو و جک S5 اتوماتیک، شهاد نزدیک بودن این دو خودرو به هم باشیم. این دو خودرو بسیاری از آپشن های مورد استفاده در خودروهای روز را دارا هستند وتنها برخی از آپشن ها در بین این دو خودرو متفاوت می باشد. جک S5 اتوماتیک دارای رینگ های ۱۸ اینچ، سنسور جلو و تهویه مطبوع دوگانه می باشد،  در مقابل خودروی هایما S7 توربو دارای رینگ های ۱۷ اینچی، کروز کنترل و دوربین ۳۶۰ درجه است.

 

تجهیزات

هایما S7 توربو

جک S5 اتوماتیک

چراغ

ال ای دی و دیلایت

ال ای دی و دیلایت

سیستمهای مولتی مدیا

نمایشگر ۷ اینچی لمس،دوربین دیدعقب،پخشDVD، شش بلندگو

سیستم صوتی و تصویری با پخش DVD و مجهز به بلوتوث و درگاه‌های USB ‌،‌Ipod و AUX به همراه نویگیشن فعال‌ با شش بلندگو

صفحه نمایش

7 اینچ لمسی

7 اینچ لمسی

رینگ ها

17 اینچ

18 اینچ

آینه

برقی وتاشو برقی با گرمکن

برقی وتاشو برقی با گرمکن

تهویه مطبوع

اتوماتیک

اتوماتیک دوگانه

صندلی

8 حالته برقی دارای گرمکن و دوحافظه

8 حالته برقی دارای گرمکن

شیشه

جلو وعقب برقی

جلو و عقب برقی

سیستم های هشدار دهنده

سنسور جلو و عقب،فشار باد تایرها

سنسور عقب،فشار باد تایرها

سایر امکانات 

آینه‌های جانبی برقی و مجهز به گرمکن هست،سیستم میزان باد لاستیک‌ها  TPMS، سیستم رهیاب ماهواره‌ای،فرمان برقی،صندلی راننده برقی در ۸ جهت مختلف قابل تنظیم، سیستم گرمکن صندلی و سرنشینان جلو، سان‌روف برقی،چراغ‌های LED،روکش چرمی صندلی‌ها،سیستم ورود بدون کلید یا KeyLess، دکمه استارت( در مدل اتوماتیک)و شیشه‌شوی عقب

کیلس استارتر‌، سنسور نور‌، سنسور باران‌، سیستم تهویه مطبوع اتوماتیک‌، ترمز پارک برقی‌، صندلی راننده با تنظیمات برقی مجهز به حافظه‌، سانروف‌،  صندلی‌های چرمی به همراه گرمکن صندلی‌های جلو‌

مقایسه ایمنی ، تولید چینی، ایمنی چینی!

مقایسه جک S5 و هایما S7

 هر دو خودرو دارای ۵ ستاره از موسسه چینی تست تصادفات C-NCAP هستند. و هر دو خودرو مجهز به ۴ ایربگ و سیستم های کنترل پایداری می باشند.با مقایسه هایما S7 توربو و جک S5 اتوماتیک از لحاظ ایمنی می توان گفت که این دو خودرو، در بین خودروهای چینی شرایط مناسبی را دارا هستند.

تجهیزات

هایما S7 توربو

جک S5 اتوماتیک

تجهیزات ایمنی و حفاظتی

سیستم کنترل کشش TCS، سیستم پایداری ESP

سیستم کنترل پایداری الکترونیکی‌، سیستم کنترل سرعت خودرو در شیب‌، سیستم کنترل ایستایی در سربالایی و سیستم ترمز کمکی هیدرولیکی

کیسه هوا

4 عدد

4 عدد

سیستم ترمز

ترمزهای دیسکی در هر ۴ چرخ،ترمز ضد قفلABS+EBD، کمک ترمز BAS

ترمز‌های چهار چرخ دیسک به همراه ABS چهار‌کاناله وEBD‌

 

 جمع بندی

مقایسه جک S5 و هایما S7

 با توجه به نکات بیان شده از دو خودرو جک S5 اتوماتیک و هایما S7 توربو می توان گفت که، دو خودرو چه از لحاظ فنی و چه از لحاظ امکانات بسیار نزدیک به هم می باشند و عملکرد تقریباً یکسانی را از هر دو خودرو شاهد هستیم. شاید تفاوت برای خرید این خودروها در این باشد که، جک S5 اتوماتیک به واسطه شناخته شده تر بودن و پرطرفدار بودن این خودرو در چند سال اخیر، بازار خرید و فروش دست دوم بهتری دارد و در مقابل خودرو هایما S7 توربو با توجه به شبکه گسترده نمایندگی های ایران خودرو از لحاظ خدمات پس از فروش و تهیه قطعات یدکی شرایط بهتری را ارائه می کند.

منبع: hamrah-mechanic

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *